Special “Infantil” P4 & P5- English Week

P4:

Els alumnes de P4, amb la col·laboració i organització dels alumnes de 4rt d’ESO, els seu mestre d’anglès i una auxiliar de conversa de l’escola, a partir d’una famosa cançó de bressol, London bridge is falling down, aprendran (i cantaran i dansaran!!) algunes coses sobre el pont de Londres. Important: aquest pont no s’ha de confondre amb l’icònic Tower Bridge!

 London Bridge es refereix a un pont que històricament ha creuat el riu Tàmesis des de la City fins a Southwark: l’actual, d’acer i asfalt, substitueix l’anterior del segle XIX fet de pedra, que substituïa també a un pont medieval de més de 600 anys d’història i que va ser igualment  precedit pe

r una successió de ponts de fusta, el primer d’ells construït pels romans. Més de 10 ponts des de l’època romana han creuat el riu pel mateix punt!

Aquest és l’actual London Bridge, inaugurat per la reina Elisatheth II l’any 1973.

 

(Per saber-ne més…  http://es.wikipedia.org/wiki/Puente_de_Londres)

Si voleu conèixer algunes versions de la cançó i veure algun vídeo clickeu l’enllaç. Si voleu ballar-la, haureu d’esperar que els vostres fills us expliquin com!

LLetra de la cançó per imprimir: London Bridge is falling down

 

P5:

Els alumnes de P5 també comptaran amb el suport dels alumnes de 4rt d’ESO i els seus mestres que els han preparat una fantàstica ginkana en anglès.